shue!

Hej igen! jag är dålig på det här med bloggning skriver inget roligt alls känns det som.. haha! Men men idag ska jag inte köra så hårt med Baloo tänkte jag, bara bus eller vila eller bara skritta barbacka äh jag vet inte! men iallfall så ska jag till stallet nu typ och fixa! så vi hörs senare!

WIHOOOO :D

Jäklar vad det går frammåt för mig och baloo och HOPPNINGEN! speciellt...:) Hoppade idag också  haha! Hoppade först fram lite på 2 hinder 1 låg på 50 cm ett på typ 30 cm ? :) Sen red jag lite och sen hoppade vi 80cm hinder sen höjde jag lite och tänkte hoppa 1 m.. men såg inte att bommen "stack" upp lite så blev 1.05 :) inte JÄTTEstor skillnad men endå lixom?!?! SUPERNÖJD! Baloo skötte sig RIKTIGT bra på slutet! ÅÅHH vad jag längtar till v31 :D inte för att det är classic car utan för jag ska ta hand om värdens sötaste ponnysar :D skitskojj verkligen ! Jätteroliga är dom att rida också :) klappade lite på dom i hagen igår tror jag det va? och katja är ju för söt :') haha hon lägger huvudet mot mig och typ "kramas" med huvudet :') skitsöt ! kyoto är också jättesöt !! måste bara säga att ägarna till dom har gjort ett riktigt bra jobb:) dom har blivit jättefina nu tycker jag :) nu ska jag äta lite sen blir det nog bara slappa lite sen vara lite barnvakt antagligen.. :) aja =) hörs!ÄLSKADE HÄST!<3 hihi

ÄNTLIGEN!

  1. Äntligen har jag nått mitt mål inom hoppningen i ridningen! jag har hoppat 1 METER :D helt sjukt jag är faktiskt lite stolt över mig själv.. för 1 månad sedan vågade jag knappt hoppa 50 cm .. helt insane (stavning) iallafall baloo var BÄST idag! superduktigt :) och jejja tog lite kort ska fråga henne om hon ska skicka dom sen :P ÅHH JAG ÄR ÖVERLYCKLIG FÖR ATT JAG ÄGER VÄRDENS FINASTE HÄST! :D imorn blir det skogen barbacka  eller nått :D bror på vädret :/
  2. JAG ÄR SÅÅ STOLT ÖVER BALOO OCKSÅ!

har tröök :D

Skriv upp 4 hästar/ponnier du gillar att rida.
1.Baloo
2.Boogie
3.Urbino
4. Kyoto :)

Skriv upp 4 hästar/ponnier som du har ridit barbacka på.
1. Baloo
2. Urbino
3. Katja
4. Kyoto

Skriv upp 4 hästar/ponnier som du gillar att rida dressyr på.
1. Wicke

2. Pelle
3. Boogie
4. Baloo

Skriv upp de 2 minsta hästarna/ponnier i ditt stall.
1. katja
2. seimson


Vad hette hästen du red senast?Baloo
Vad hette hästen du hoppade senast? Baloo :D<3
Vad hette hästen du senast ramlade av? Kyoto x))
Vad hette hästen som senast sparkade dig? Pelle.. xD 
Vad hette hästen som senast bet dig? Baloo :( haha men han ville ha godis ..  X/
Vad hette hästen du senast "tävlade" med? Balooooooo
Vilken är din favorit häst? BALOO! :D<33

Baloosiisen :D

Red idag då , och han har vilat i 2 dagar, men iallfall red typ en kvart på banan och vi travade lite bommar kändes inte bra.. han kändes inte som han brukar han var visserligen snäll och så men han kändes ofräsch så gick ut i skogen och kände lite på han och då kändes han som vanligt igen pigg och frammåt :) bjöd på 1 fjuttbockning idag haha :) han tyckte det var roligt att gå ut igen :) jättefin var han ! och imorn blir det att jobba lite mer galopp i skogen:) han tycker det är såå roligt blev mest bus men han kändes jättefin när vi köde lite seriösare en stund.. var på banan 15 min och ute i en halvtimme så blev inte för länge heller :) efter jag ridit duschade jag honom sen fick han gå ut i hagen och äta sin lunch :)) <3 sötingen :) nu ska jag själv duscha :P äkväll ska vi äta hemgjord Pizza Mumma :D

Hejsan!

vad ska man hitta på med hästen idag da :) haha :P blir antagligen skogen han kommer vara jättepigg men aja :) kul endå :P usch vågar knappt gå ut mina ögonbryn ser ju hemska ut haha! varöfr färgade vi dom -.-' hoppas det går bort snart ! haha!= D nejmen nu ska ajg till stallet haha hejdå ;)

såja :)

HOME ! Är hemma nu =) Har varit Hos jejja från typ 12 idag haha :) men det var skojjs =) vi färga håår och massa annat skojjsigt :) Funderar på om jag ska rida baloo nu haha men vet inte riktigt :) Isåfall blir det nog banan =) imorn blir det BUUUS i skogen iaf =) haha! Men vi färga lite blonda slingor på mig blev igentligen ingen skillnad haha =) och ögonbryna haha fyfan säger jag bara :) men men det lär nog gå bort snart :P haha ! nä ska snacka lite med mamma om lite grejjs hörs ..

Hårfärg :D

Haha , jag har färgat håret eller nu va det 2 dagar sen men ja :) Undra hur det kan se ut ? Hum? Haha :) Igår fick Baloo vila idag blir det antingen lite bus i skogen eller lite dressyr på banan :) får se sen =)

Kladdkaka och sprite!

Sitter Här och äter kladdkaka och dricker Sprite , gott! Haha :) Idag skulle jag igentligen åkt till orsa festivalen, men kände att jag inte hade orken ! Så det får bli stallet istället! =) Men vet inte riktigt vad jag ska hitta på med Baloo jag tror det blir en snutt på banan lite bommar och dressyr sen ut i skogen och skritta och trava av eller nått sånt =) Han får antagligen vila imorn eftersom jag ska vara med Maja :) Men på Måndag eller vad det blir , så blir det nog rakbanan! :D Det tycker han är kul ju :) aja får se =) & jag har städat rummen så nu är det:

svarar på frågestunden nudå ..

Ville ha fler frågor men svarar på dom här nudå.

Har några frågor!

1. Hur ofta rider du Baloo?

2. Är det hoppningen ni satsar på?

3. Hur gammal är Baloo och vilken ras är han ?

svar: Ja det bror ju på, men han får vila ungefär 2-4 dagar i veckan men ibland bara 1 det bror helt på vad jag gör!
Japp vi satsar på hoppningen!
Han är 9 och är blandning mellan tinker och nordsvensk!
Hur länge har du ridit ? ?????

svar: 7 år !
Hur går det med hoppningen? Och vad hände igentligen när du blev rädd? kramar :D<33

Svar: Jo det går super, är typ inte rädd längre hoppar ju 80 utan problem och 90 ..
Jo jag tränade för en tränare och Baloo var välldigt pigg! och så skulle vi hoppa och det gick bra på första hindret sen skulle vi hoppa ett annat då stanna han! sen skule vi göra om det då bestämde han sig i sista sekund att hoppa och det blev helekopter språng eller vad det heter, och så bockade han 1 gång efter hindret så jag flög av och han trampade mig på 2 ställen så jag fick lov att åka in på akuten!
jag måste fråga en fråga till ! kan inte du visa hur ditt rum ser ut genom bilder typ?
svar: Jo det kan jag nog göra i nästa inlägg!
Kan inte du visa lite kort från hur det såg ut i prag ? och hur länge var ni där ?
Svar:Jodå det kan jag göra i samma inlägg som förra kommentaren! vi var där 1 vecka
Ja.. det var alla frågor! och kommer lägga upp bilderna snart

11:03

Blir stallet typ hela dagen idag med Hanna :) Roligt ! Sen kanske jag ska rida med Jejja och Boogie :D ssåååå länge sen nu =) Roligt ska det bli :) Lyssnar på musik från spotify :) haha :) Men red Baloo igår det gick faktiskt RIKTIGT bra ! Vi hoppade och han stannade lite på slutet vi var nog trötta båda två .. Men han gjorde ett riktigt bra jobb iallafall! Så nu ska han vila från hoppningen 1 eller 2 veckor om inte mer! Vi måste träna dressyr och sen ut i skogen och busa lite :D Han får nog vila i helgen kanske blir ut i skogen på skrittur nån dag =) Men nu ska jag klä på mig osv sen ska ajg möta hanna sen blir det stallet !

FÅGESTUND =)

Frågestund på bloggen nu! Jag svarar på ALLA frågor :)
Kommentera nu !

Ridit!

Har ridit idag , blev dressyr på banan sen skrittade jag av han i skogen i typ en kvart.. Gick faktiskt bra =) Han vilade ju igår då.. Men allt är ju jätteläskigt tydligen.. haha! Knashäst :) men imorn blir det nog skogen får se hur vädret är! Ska äta nu sen duscha och sen till stallet om nån timme för att släppa in alla hästar! :)SAKNAR PRAG :(

23:46

Hejsan! Red Baloo idag gick väll ganska bra :D Red ut i skogen somsagt, och ja han var som en studsboll.. allt var JÄTTE farligt! haha, men jag satt kvar sen sa jag åt han en gång och skänkla på och smacka till lite då blev han aspigg! Och börja bocka och ville bara springa! han var riktigt taggad iaf... Men lite fjantig är han ibland.. haha! Men det gick bra iaf , men direkt när jag smackade till eller la på skänkeln så ville han bara springa och dra upp huvudet eller bocka haha! knashäst=) Imorn vet jag inte alls vad jag ska göra med honom han får nog vila tror jag =)

Igår..

Igår kväll så var jag i stallet och hoppade Baloo en Liiten stund inte så högt heller.. vi tränade på kombinationer för det har vi bara gjort 1 gång förut , och sen bredda jag en oxer lite eller hur man säger :P Och sen hoppa vi bara ett räcke nån gång sen när jag var klar fick han gå in i boxen och äta lite mat :) Nu idag ska jag ut barbacka och bara mysa med honom! :)

OHJA!

Jag håller mig till blogg.se JAG tycker det är bättre .. :P hehe..
Iaf HEMMA från Prag nudå! Jätteskönt att få komma hem är det! men också JÄTTE tråkigt att lämna det underbara hotellet och staden och ja allt! Men vi har haft det superbra! fint väder alla dagar bruna är vi ! :) över 30 grader alla dagar! UNDERBART ! :D Men som sagt skönt att komma hem och träffa hundarna och Baloo! Baloo kom till mig i hagen och gosa :') <3 Imorn blir det skritt tur barbacka på han bara myyyysa :) sen i övermorgon kanske lite hoppning får se! Men kommer bilder senare när jag hittat usb-sladden :)

hehe!

Ja jag har OCKSÅ bytt till blogspot.. haha bara för alla säger det är så enkelt osv får vi se om jag tycker det annars håller jag mig till blogg.se :)
http://lovizaholmen.blogspot.com/

...

My head is spinning! Everything is so strange! Why do I always make it so hard for me? I can not be more right that I say to you how I know you're worth it, I will miss you! You are that which makes me feel good, love you!

Inatt!

Åker Inatt till Prag!  Först 3 timmars bilresa till flygplatsen sen 2 timmars flygande till Prag ! JAG KOMMER SAKNA BALOO! :'( Ska nog bara mysa med han idag , Kommer sakna Alla mina kompisar men är borta 1 vecka så när jag kommer tillbaka får jag träffa dom . :D och Jejja tar hand om Baloo :D super ! :) Har iaf packat väskan både handbagage och reseväskan, självklart åker nya kläderna med (y' Jaja det kommer säkert bli kul när vi är där , är lite sådär för att åka men speciellt flygplanet,,, ja är ju höjdrädd.. aja det lär nog gå bra! Nu ska jag fixa mig lite sen ska jag till MIIIN älskling baloo :)

ÅhH :')

Baloo är bäst! Bättre häst finns inte:)
Idag så red jag på banan han kändes SUPER ! Hoppade lite och jag är faktiskt stolt över mig själv att jag hoppade 90cm ! Jag är på tävlingshöjd nu :D det känns helt otroligt att jag kommit så långt på så kort tid! Baloo är ju superduktigt också!:D MIn rädsla är borta men känner att den sitter kvar lite grann nånstans så tar  det sakta men säkert.. Men det gick jättebra idag jag är jätteglad att jag vågade .:D Sen skrittade jag av han i skogen!  gick bra =) imorn blir det väll att rida ut i skogen lite lungt :) Nu ska jag fixa mig för snart ska vi åka och shoppa :) Byebye ! 

Snart 1 år!

ängenOm ungefär 1 månad har jag haft baloo i exakt 1 år! Det känns så himla bra! Ja hade inte kunnat fått en bättre häst? Han har lärt mig jättemycket under den här tiden jag haft honom, jag har blivit mycket inom ridningen och lärt mig jätte mycket verkligen! Utan Baloo så skulle jag seriöst inte vad jag skulle göra.. Han är det bästa som hänt mig! När han kom till oss var han väldigt osäker och sådär, nu är han helt underbar! Han är så personlig och litar verkligen på mig och mamma det känns så bra alltihopa! Jag kommer sakna han jätte mycket när vi är borta..:( Jag älskar baloo över hela mitt hjärta, ingen  är som han! Jag är lyckligast med Baloo ! <3

Varmt!

Shiiet vad vamt det är ute! Red Baloo en snabbis idag barbacka i skogen mycket skritt och ja lite trav ibland .. Han var PIGG så efter det gick jag ner på banan och bara kände lite mer på han, det gick bra faktiskt :) Kändes bra! Imorn vet jag inte vad jag ska göra med han, men jag ska iallafall borsta och gosa lite.. Men nu ska jag dra :Pful bild på baloo, men han är snyggast endå :D

Mihihi

Galna som jag och Hanna är ska vi bada nu, haha
förlåt för att jag inte uppdaterat men har varit i stallet typ från 1 till 9 på kvällen så ah...

RSS 2.0