Shiet!

Vilken kväll igår asså, snacka om att jag har träningsvärk och blåmärken!;) kul vare idag ska vi grilla :D och nu ska jag till stallet :P skritta min älskling en liten vända ;)
http://www.youtube.com/watch?v=0GdslNxmixw

Helluu

Vaknade för en stund sen! Ska snart åka till stallet, det är städ-dag där idag! Igår typ halv 9 tog jag och Janni en liten kvällstur, vi skrittade bara en liten bit , tror Baloo tyckte det var kul , han var pigg ^^Och janni sa att han markerade ingenting :)Kändes lite stel i början sen släppte det lite :) Red barbacka också :) hann inte skriva detta igår för jag var lite trött när jag cyklade hem vid halv 11 tiden :) Nej nu ska vi till stallet , skriver mer sen  puss!

<3

Ser du stjärnan i det blå? den lyser för oss två det är du som får mig att förstå!
Jag fattar inte hur man kan älska ett djur så mycket,
Bara jag hör ditt namn ryser jag , du är det enda jag behöver!
DU ÄR DET ENDA JAG VILL HA DET ENDA JAG BEHÖVER!
Älskar dig killen<3bug

Godmorgon!

Har ganska precis vaknatt! Ska väll till stallet strax, kolla Baloo och borsta och bara gooosa ! Usch jag tycker så synd om min älskling :( Jaja, han kommer bli bättre har jag bestämt mig för!

Precis kommit hem!

Precis kommit hem från stallet fixat , och kollat Baloos ben var lite bättre idag men nu har han typ nån linda och nått som nätan var som gips eller hur man ska säga! Han var glad och gick runt i hagen och leta mat hihi:) Så nu ska jag skritta han i 10 dagar, lilla gubben . :(Så det blir väll att rida Ridskole häst nästa vecka :/ Vill ju rida Baloo .. :( men jag gör allt för att han ska må bra. han fick lite äpple i hagen också :P Sen när han blivit fräsch ska vi släppa ut han på bete med Prins , fast han ska få stå inne på nätterna! Justja nu har jag klippt mig också! skitskönt att ha "kort" hår :)
förut! inte så bra bild men det var den enda jag hade . onmeheaaaaarNu :)

..

Nu har jag varit med jejja och lämnat boogie på grönbete i nittsjö ! Så nu kommer Baloo gå själv, han är typ halt :( BUHU !:'/ men det ordnar sig säkert, ska kyla benet 20 min per dag! lilla älsklingen! <3

22:02

Hejsan, red med jejja idag, gick väll bra! han var stark till en början(testade rakt bett) men sen när jag släppte han lite blev det bättre:D haha , Boogie travade och Baloo typ kuta efter! haha ! baloo är ju ingen travare precis men :-) iaf har jag träningsvärk sen igår +ATT JAG RED IDAG ! gud jag ska ju hoppa imorn , jag kommer inte kunna gå sen xD hah nejdå , <3

Hmm?

Hmm? ja jag gick hem från skolan för ett tag sen, jag har SKIT ont i huvudet! har alldrig haft såhär ont tror jag? jag mår illa :S iaf jag fick 2 kommentarer på Boogie&Baloo inlägget, jag tycker det är rätt självklart att Baloo inte är tillsalu, fast iuförsig dom som inte känner miig vet ju inte! Men NEJ han är VERKLIGEN INTE till salu, skulle aldirg ens tänka tanken! Det är också en tjej på pappas jobb som sa att om baloo skulle vara till salu skulle vi höra av oss till henne, hon vill tydligen ha baloo hon också.. haha! men aja , nu ska jag försöka sova eller iaf vila lite! hoppas jag mår bättre imorn då :)

19:46

Hej igen, tycker det är så sjukt ,vilka är det som kollar in min blogg igentligen? Iaf idag red jag med hanna och doo-be i ridhuset, först skrittade jag och travade fram han lite med sadel och nån galopp-fattning! men sen så tog jag av sadeln och bara busa lite, han tyckte det var roligt x) haha! han stack ner huvut mellan benen och föröskte bocka :P sen hoppa vi små skutt :) inte så seriöst dag men det tycker han e kul det åå :) Men imorn får han vila! sen tisdag ut o skogen och hitta på nåt roligt :) sen är det hopplektioner 2 dagar i rad :D roligtroligt! haÄlsklingen, du får mig att vilja leva! du är bäst baloo!<3

Jaopp

Nu är jag på bättre humör...Lite iaf:) Red med Jejja och Boogie idag, fast hon körde Boogie!:)Och jag red, Baloo skötte sig SUPER! Det var några som hoppade studsmatta som baloo blev rädd för! HAHA, och sen var det några andra då hoppa han in i en buske x) knäppis ! Vi red ganska långt! i nån timme,, Men kul var det! :DD Och mamma har berättat en liten hemlis för mig som ni inte får veta förens i sommar :) hihihihi ! DET ska bli roligt usch vad kul ! iaf jag har dunder tråkigt och ja..OCH pappa och jag  ska sätta upp studsmattan imorn WIHOOO :D hah :) roligtroligt , iaf ni får en bild på min tjockis som är bäst :0)isHihi i vintras :PpPpPp

Hej.

Hejsan, äter frukost nu, ska till stallet idag, ska fixa åt Baloo och bara skritta han eftersom han är pigg och det verkar inga fel på han..Och jejja ska kära Boogie! Mja sen ska jag vell va i stallet ett tag det är så mysigt att vara där när det är fint väder! :) ängenÄLSKA BILDEN OCH BALOO :D

Jobbig dag,,

Ja, jobbig dag idag! Baloo får INTE ridas på HELA helgen.. Skolan var inge rolig alls , men alla rätt på franskan iaf! Sen bar det hem och äta lite sen snart ska jag till stallet och kolla till baloo lite mamma har redan gjort allt , men måste kolla till han lite och mysa och bara gosa, det behöver han! USCH har läxor som ska lämnas in på Måndag! gud vad jag är skoltrött ORKAR inte mer gud... vilken positivt inlägg ! Men så kan det vara när livet suger..opÄlskar dig Baloo!<3

:'(

Snälla stanna hos mig! jag vill inte mer när du inte är med..jag vill inte släppa dig jag vill ha dig här hos mig! SNÄLLA fanfanfan ! orkar fan inte mer  inte utan dig , det är du som får mig att må bra! saknar dig ..






.FAN

Dagen

Hej bloggen, nu sitter jag vid datan igen..  :P haha skolan idag var väll helt OK sen hem och vänta på att maten ska bli klar sen ska jag till stallet ska rida :) Blir lektion idag :) roligt!

*PUST*

Oj vilken lång dag! först skolan till 20 i 4 vi hade simning på gympan idag ganska roligt:) men blev trött i armarna :pp Sen hämta mamma mig vi åkte till stallet gjorde iordning baloo får stå helt idag imorn är det lektion markarbete står på schemat! och baloo ska vaccineras så jag ska rida klubben häst/ponny :) roligt hihi! sen får baloo nog vila hela helgen ! för man skulle inte rida på några dagar, och han kunde få feber osv.. :/ men inget farligt :)  sen efter vi varit i stallet åkte vi hem och bytte om sen åkte jag o mamma till klubben för mamma skulle på nått möte så jag kollade på annicas träning sen hälsade jag lite på hästarna sen åkte vi hem har precis ätit nu ska jag göra klart läxorna gjordelite innan vi åkte till klubben men allt är inte klart till 100%  men snart så ska bara skriva 3 upg i matte och dom är jätte enkla och sen ska jag bara läsa en sida i eng som är super lätt så ja , nej nu ska jag göra läxor! byeängenhihi jag och baloo vi red igår på ängen :Dtacktack till janni som tog jättefina kort!:)<3

En dag på ängen!

Ja ni ser ju rubriken :) Red med Jejja och Boogie och Janni fota och Hanna kollade på , men hon hade ridit innan :) Först var Baloo trög! men sen när jag och jejja tävlade lite så fatta Baloo.. haha sötnosen :)

LEJONKUNGEN

jag ser vad som händer,-vah? fast inte dom förstår-åh? men blir dom kära krymper faktiskt nu vår trio ner till 2 -åhh ?jag känner vibration förtrolningarnas kväll  här finns en ljuv romaaaaantisk atmosfär är bäddad för en skraaaall känn en doft av kärleken , den sveper tyst förbiiiiiii, en kort sekund kan allt som lever här få känna harmoniiii vill visa all min kärlek men hur förklarar jag det hemska som har hänt omöjligt får skuggorna finns kvar det är nånting han gömmer jag undrar vad det är, han vill inte bli kung och endå är han född till det känn en doft av kärleken den sveper tyst förbi en kort sekund kan allt som lever här få känna harmoniiiiii, känn en doft av kärleken den kommer närmareeeeee! memori i varje liten vrå den finns där dom äääääärrr , och om han nu blir kär ikväll ja det ser så utttttt, dom glada dagar vi haft tillsammans  är utan tvekaaaan sluuuuuuuuuuuuuuuuuuut (LEJONKUNGEN) :D


Hihi :D iaf nu ska jag byta om sen blire stallet med jejja vi ska rida ut, blir kanske ängen med hanna och Janni wiho :)

KORT!

Nu har jag bestämt mig!  Jag ska klippa håret KORT asså inte kort-kort men till axlarna ungefär! Jag vet exakt hur jag vill ha det men hitta 2 bilder som jag tyckte va ganska snygga dom med , vilken frisyr tycker du är snyggast ?kort1ankorteller 2an?

david guetta-memories / så jävla bra :)

http://www.youtube.com/watch?v=PWAng8s6W7k

stallet!

Nu ska jag till stallet, mamma och jejja ska hoppa ! hoppas mammas knä håller :)

första bilden baloo andra bilden Boogie

Hej igen , har ni orkat läsa allt jag skrev i förra inlägget? Haha , jag skulle ju skriva lite om Baloo & Boogie :)
Baloo: manad
Ras: korsning mellan tinker och eventuellt nordsvesk!
Ålder:fyller 9 i år :)
färg: svart sommar mörkbrun/röd vinter..
Övrigt:
Baloo har okänd härstamning! så vi vet inte så mycket om honom vi har haft han i 8-9 månader , han är väldigt "testig" han testar alla nya ! han litar inte på vem som hellst (kan man förstå ) han är lugn av sig men kan fjanta sig lite i skogen x) tex om en pinne ligger mitt i vägen blåser han upp sig lite och om man säger nej vi ska frammåt så släpper han det helt och går vidare som att inget hänt x) haha! han är snäll att lasta och han bits eller sparkas inte. han kan sparka mot hundar han tycker inte om hundar typ .. Han älskar att hoppa! löshoppat till 1,30 eller nått sånt men kan mer.Han gillar dressyr han tycker om att få tänka lite eller hur man säger, och ja han ÄLSKAR skogsturer!
Boogie:
Ras:varmblod
ålder:15 tror jag:)
färg:svartsotnos
övrigt: ja eftersom Boogie inte är min egna häst så vet jag inte så jättemycket, men han är supersnäll mot allt och alla! PIGG :D haha! han älskar att hoppa och att vara ute i skogen och dressyr då !han är lite små töntig som baloo, han tycker skyltar är småläskiga endel iaf x) hah! okej ni som läser som vet vem boogie är jag kan ha skrivit fel om ålder tex men somsagt jag kan nt så mycket och boogie. han är supersöt och jag tycker han iNtE ser ut som en fd travare.

Igår Kväll!

Ja som sagt igår var det tävling det gick ju superbra ;) men nu är jag förkyld, aja det skiter jag i jag ska till stallet senare idag med mamma sen ska hon hoppa imorn :) och jag ska hoppa på söndag :) kuligt. Och igår var Jejja hos oss en stund hihi ! Det var roligt ;) mycket skratt kan jag lova! Herregud... haha! det är så vackert , gud vad tänker jag med.. aja iaf idag händer det ju inget speciellt , men ja kan skriva lite mer om gårdagen, först hämta Jejja mig sen fixa vi med transporten hästarna och allt sen när vi skulle lasta ville baloo inte det, han trodde väll att han skulle flytta, stackarn! men det gick med lite havre då kom han xP sen Boogie sprang typ in han tyckte det var skitkul typ :) sen lasta vi av dom när vi var framme Baloo var cool lugn jättesnäll och sådär, men Boogie var lite ja ha var rädd för det mesta x) haha! Sen hoppa vi det gick bra, sen vid ett hinder låg det en stock brevid den tyckte baloo var läskig x)Och boogie tyckte hindret var läskigt och hindret var svagt grått asså inte märkvärdigt alls.. hah=) Sen när vi skulle få rosetten och presenten då var boogie typ stolt och ville visa upp sig oc baloo börja backa han tyckte det var läskigt x) HAHA !! tänt häst.,.,. sen lasta vi dom och åkte hem igen  det gick super att lasta ! sen när vi va hemma såg man på Baloo hur glad han va! helt överlycklig var han över att få komma hem igen och att han inte skulle flytta! gud vad glad han blev x) vi borsta dom lite och sen fick dom ut i hagen och äta, sne putsa vi sakerna och åkte hem fikade sen åkte jag mamma och Jejja ner och köpte nåt att äta sen åkte vi hem lagade mat eller dom gjorde;) jag satt vid datan (mohihi) aja sen så åt vi sen efter nån timme åkte mamma och jobba .. ja nu har jag skrivit lite mer än vad jag brukar göra! men jag fick en kommentar här igår tror jag det va, det var en tjej som undra om jag inte kunde skriva lite om Baloo jag har ju aldrig gjort det så där  men ja jag ska skriva om han senare idag och boogie också eftersom hon ville det .. men nu ska jag dricka te och gosa ner mig i soffan vill bli frisk .. :) haha!kramjag älskar dig baloo

Tävling!

Tävlade idag, gick superbra , rosett och present hem, boogie och baloo skötte sig bäst !:) ska hoppa med Hanna i helgen , roligt roligt=)

...

Skolan idag var inge bra alls, slutade med att jag tappa andan och fick lov att gå till Skolsyster och typ göra massa, va i stallet sen efter skolan va lite gladare iaf ! Jag Jejja och mamma mocka hagen lite, ja inte så mycket mer att säga. . .

Oj!

Oj, vilken dag! lång dag! Först var det tävling i Leksand åkte dit med Jejja Janni och Hanna! roligt! Sen åkte jag och hanna hem till mig och hämta pengar, men janni och jejja stanna kvar i leksand , för jag och hanna skulle köpa tröja åt mig! sen red vi lite, det gick ganska bra först värmde vi upp i klätterbackar baloo var jättesnäll då ! sen när vi gick till ängen lyssnade han bra i början men sen kom det 2 crossar baloo försökte skena (stavning) han skena typ  lite men jag fick stopp på han iaf. Efter det var han lite stressad och ja , men vi travade och skrittade mest eftersom han hade träningsvärk sen igår ;) Haha! och imorn får han nog vila ;) jjälsklingen (L)

Godmorgon!

Hellu.. igår hoppade jag som sagt med Hanna! gick bra tycker jag testade 3delat bett det gick han super på! så det ska vi fortsätta med! hoppade kanske 50-55 ! Han bjöd på bra och va inte stark 1 enda gång:D super duktig :) På hemvägen hade han brottom .. x') och idag ska jag rida med Hanna igen, vi ska skritta lite sandbackar tror det blir barbacka för min del =)

Hemma!

Nu är jag hemma från marknaden, gick med Marcus och Jens , roligtroligt! nu ska jag rida med hanna hoppning :D WOHO ! taggad..<3 gåråt rätt håll nu

Börjar bli..

Bättre på att blogga! ;) har köpt en FOX (L) tröjja idag och ja har varit med elin och emilia coffe o jens.. kulkul! Baloo vilar idag och imorgon ska jag och hanna hoppa lite ;) skoj =) men nu ska jag ut IGEN ! ;D

Today!

heloo bloggen idag ska jag gå på marknaden med Elin typ :) hon kommer klockan 9 hem till mig . sen ska vi typ vara hemma hos mig lite sen te marknaden ! Idag ska baloo vila eller vi ska köra lite NH träning , försöker lära han att buga :P men på söndag ska jag och Hanna hoppa lite! och så hade jag lektion för anna i onsdags och igår ! det gick inte så bra.. han var stark och lyssnade inte riktigt men i galoppfatningarna var han fin och lyssnade! vi ska prova 3delat bett i helgen och såntdär bett som är rakt.. vet inte vad det heter :S
Och igår färga jag håret .. svart... Nej skojja. gjorde lite blonda slingor !

vad vill ni se?!

hhhhz

Hejsan!

Idag har jag varit med hanna, först kollade vi på fredric träning sen red vi lite först travade vi och skrittade lite till springkällan, sen galopperade vi på ängen! Baloo tyckte det var skojj! jag med ;D han var lite stark och han bockade lite :P haha men det gick hur bra som hellst iaf tysker jag;D

Hellu !

Idag blir det att kolla på fredric träning sen ska jag och hanna rida lite på ängen WIHO :) sen fixa stallet och sådär! ssoch dom här tröjorna är så fräna, vill ha;D

22:19

Hejsan! Kollar på film nu! tänkte uppdatera lite tänkte visa lite bilder på Baloo ,, nnannons bildenbalooNär vi hämta han fast detta är i hans stall där han bodde innan.antligennär vi lastat honom och vi äntligen är hemma efter nån timmes bilåkandemanadhär har vi haft han i nån månad!hhhär har vi haft han ungefär i 6 månader!sweetoch denna bild togs typ för kanske en och en halv månad sen,aawoch nu! skillnad ? finare eller fulare? jag tycker själv han har blivit mycket finare mycket mer muskler och hans temprament! Han är helt underbar;D älskar han skit mycket! lilla baloo<3

Hopp-tävling

Tävlade Baloo idag! Gick SUPER! han var super snäll och lyssnadjättebraförutom på hinder 4 ..Han tyckte det var så kul så det blev lite fel så vi peta 4an men det gick hur bra som hellst tycker jag endå! Baloo var duktigast! Han tyckte det var jätteroligt ! Det var ju bara en liten klubb-tävling men jag har aldrig tävlat han förut så vi gjorde det här mest som en träning! på framridningen var han helt aa jag vet inte vad jag ska säga han g¨r ju inte i paddock han blir så osäker och vill inte göra nåt så ja det går inte bra där inne men sen när vi kom in i ridhuset kände man att han var avslappnad och sitt vanliga jag igen..

RSS 2.0